21 Aralık 2012 Cuma

Bohemian Grove

Bohemian Kulübü denilen, Kuru kafa ve Kemikler'e benzeyen örgütten bahsedeceğim. Bohemian Kulübü 1880'li yıllardan beri İlluminati'nin kilit noktalarındandır. Bu kulübün Amerika'nın çoğu eyaletinde tapınakları vardır. Cemiyetin sembolü Baykuştur. Ritüellerde baykuşa hitap edilir, baykuş şekili kullanılır.

Toplantıları Kaliforniya yakınlarındaki merkez çiftlikte yapılmaktadır. Yeri tam olarak bilinmiyor. Yalnızca bilen insanların gittiği, 65 mil kuzeyinde ve anayollardan uzak bir yerdir. Ulaşımı helikopter ve arazi araçlarıyla sağlıyorlar.

Bu kulübe üye olanların çoğu Bilderberg gibi diğer masonik kulüplere de üyedir.
Üyelerin bazılarını sıralarsak;

Dwight David Eisenhower: ABD başkanı,
David Rockefeller: (bkz: paranın amına koymak),
Edgar Kaiser: Kasier Industries Başkanı,
Henry Morgan: J.P. Morgan Şirketi,
Whernhern Von Braun: Alman roket ve uzay bilimcisi,
Goodwin Knight: Kaliforniya Valisi

Üyelere bakacak olursak, bu kulübün ne kadar zengin olduğunu anlarız ki zaten bu üyelerin çok az bir kısmı.
Düşünsenize, bir grup iş adamı toplanıyor, kılıktan kılığa girip ayinler yapıyor, çeşitli dramalar ve roller oynuyorlar. Bir sürü insan onlara hizmet ediyor, polisler tarafından korunuyorlar. Ürkütücü değil mi?

Neden bu kadar gizlilik? Burada sadece şeytani ayinler yapılmıyor, çok ciddi kararlar bazı kararlar alınıyor. Örneğin atom bombası projesinin ve Vietnam'a savaş açılması kararının verildiği yer olarak bir çok kaynak Bohemian Klubünü gösterir.

Bu adamların sembolizme aşırı önem verdiğini daha önceden söylemiştim, hala da söylüyorum. Youtubeda dolanırken Kesha'nın 1 ay önce çıkardığı şarkısı olan die young'a denk geldim.

Kesha - Die Young : http://www.youtube.com/watch?v=NOubzHCUt48

Klibinde şeytan çağırma ayini yapıldığı çok açık, göstere göstere yapılmış ve bu klibi 9-10 yaşındaki çocuklar ''eheh mehee daayy yyaangg'' diye izliyor. Klibine biraz göz atacağız. 


Klibin başında kesha'nın geleceği arabanın arkasında 'evil' yazıyor. Bu bir cenaze arabasıdır. İçinden el eller üstünde taşınan peçeli kesha çıkıyor. Burada Meryem ana figürü oluşturulmak istenmiştir.

Her şeyi gören göz
klipte bunun gibi onlarca ters haç görebilirsiniz
Ters haç, satanistlerin sıklıkla kullandığı bir semboldür. Anlamı Tanrı'ya zıt gitmekten gelir. Zaten ters olması buna dayanır.




 Dikkat ederseniz klipte şeytan ayininin yapılmasından itibaren, kesha'nın yanındaki elemanların hepsinin anlında kan var. Bu ritüelin bir parçasıdır.
Masonların dini yok sanılır fakat gerçekte Tanrı olarak Şeytan'ı kabul eder. Şeytan, masonlukta dünyanın yaratıcısı olarak yaşatılmaktadır.Masonluk ile yahudilik iç içedir. Yahudilik, çok değiştirilmiş ve kitabı, Şeytan'la bağlantı halinde olan hahamlar tarafından yazılmış bir ideolojidir.
  Mason localarında Şeytan'la bağlantı kurmak amacıyla şeytan ayinlerinin yapıldığı bilinmektedir. Bu klipte de bu çeşit bir ayin yapılmaktadır. Aslında bu tip ayinlerde bağlantı kurduğunuz şey şeytan değildir, onun sadık hizmetkarlarıdır.


Burada Kesha elindeki resimi arkadaşlarına gösteriyor
(soldaki adamın amele yanığı ayinin bir parçası değildir)
Resimde baphomet vardır




Ve kliple alakasız olan bu resim beliriyor, dikkatlice izlemeyenler buna dikkat etmezler. Bilinçaltlarına işlenir ama olaydan bir haberdirler. Klip, satanizm, seks temalı ve adı ''genç ölmek''. Bir grup insan, satanist ayini yapıyor ve durmadan sevişiyorlar. Peki bu seks yapan iki kurt ne alaka?
Bunun tek bir cevabı var, o da; insanları insanlıktan uzaklaştırmak.


Polisler geldiğinde Kesha hiç telaş yapmıyor, direk polislerin karşısına çıkıyor ve sizin ekiptenim!'' edasıyla raad tavırlar sergiliyor. Ya da ''ben illuminati sayesinde bir şekilde paçayı kurtarırım'' düşüncesiyle.

Yazımın başında sizlere İlluminati'nin çok elit ve zengin insanlardan oluştuğunu söylemiştim. Medya da ellerinde, oh misss. Bu kadar sağlam bir gücü Tanrı'dan başka ne yıkabilir ki? İşte Kesha götünü o sağlam güce dayamış, o sağlam güç de götünü Lucifer'a dayamış vaziyette. Klibin amacı açık, gençleri fişeklemek...

Gelelim Bogemian kulübüne, Dediğim gibi bir grup elit insan kimsenin ulaşamayacağı bir yerde toplanıyor, tiyatro gibi seyircilerin önünde şeytani ayinlerini gerçekleştiriyorlar. Bu ayin esnasında diri diri insan yaktıkları doğrultusunda bir çok görüş var.

Ayinden bir kare.
Avrupa kraliyet aileleri doğrudan Babil'in kan bağından gelmektedirler. Giydikleri taçlar, Nemrud tarafından giyilen boynuzlu başlıktan esinlenerek yapılmıştır. Babil rahiplerinin yönetici sınıfına ''Papalar Büyük Konseyi'' denirdi. Bu isim daha sonra Roma Kilisesine kakalanmıştır.

Nemrud: Zalim ve gaddar olarak tanınmış ve Allaha karşı kibir ve isyan ile büyüklük taslamış, babil'in kurucusu olan hükümdar. 

Kitleler batıl inançlara doğru yönlendirilip, sembolik hikayelerin gerçek olduğuna inandırılırken, seçimiş inisiyelere gerçek bilgiler(eğer açıklarsa öldürülecekleri tehdidi ile) verilirdi. İnsan kurbanı, Babil Dini ve Babil kardeşliğinin temelini oluşturmuştu ve bunlar nereye giderlerse gitsinler, insan kurbanı töresini de beraberinde götürüyorlardı. İlluminati'nin, görüldüğü gibi bu geleneği devam ettirdiğini düşünüyorum. Bu ritüele ''Temmuz-Moloch'' denir. Bu arada Nemrud, Temmuz'un diğer adıdır.

...