17 Ekim 2012 Çarşamba

İlluminati'nin yeşil takımı ve açgözlülük etkeni


Çevreci grupların “yeşil gönüllülerden” oluşan orduları olduğuna inanılır. Ama bir araştırmacının yaptığı gibi altını kazarsanız, görünenin ardında İlluminati’nin yaygın nüfuzunu farkedebilirsiniz. Doğrusunu isterseniz, çevreci hareket İlluminati İç Çemberi tarafından kurulmuş ve örgütlenmiştir. Halen de onun tarafından idare edilmektedir. Dünya Vahşi Yaşam Fonu başkanı Kathy Fuller gibi çevreci ağır topların, Dış İlişkiler Konseyi’ne üye olmalarına şaşmamak gerek. Birleşmiş Milletler Çevre Programı başkanı Maurice Strong, dünyanın mali geleceğini belirlemek üzere her yıl İsviçre Davos’ta toplanan ve bir İlluminati finans organı olan Dünya Ekonomik Forumu’nün üyesidir.
Birleşmiş Milletler Çevre Programı Başkanı Maurice Strong, İlluminati’nin Dünya Koruma Bankası’nın kurulmasına yardımcı oldu.


Küresel bankacılık ve finansman alemi, “dünyayı kurtarmak” için başlatılan acayip kampanya ile ellerini, Maurice Strong’un bir eseri olan Dünya Koruma Bankası’nda birleştirdi. Bu İlluminati kuruluşu, 1980′de Strong, Baron Edmund de Rothschild, James Baker (Bush’un Dışişleri Bakanı) ve David Rockefeller tarafından ortaklaşa kurulmuştu. Clinton iktidarının İçişleri Bakanı olan Bruce Babbitt, Dünya Koruma Banka-sı’nın kontrolü altında çalışıyordu.
Amacı Asya’lı, Afrika’lı, Güney ve Orta Amerika’lı yoksullaştırılmış ülkelerin, milyonlarca dönümlük değerli ve işlenmemiş arazilerini bankacılara terketmeye zorlamaktı. Karşılığında ise yüksek faizle verdikleri büyük miktarlardaki borç bakiyelerini hibe edeceklerdi. Halen de bunu yapıyorlar.
Bu faşist projenin hedefi, dünyanın geri kalan tüm topraklarını, düzmece Dünya Koruma Bankası aracılığıyla İlluminati’nin kontrolüne sokmak. Böylelikle tüm dünyadaki petrol, değerli maden, elmas, kereste ve diğer kaynakların üretimi, fiyatları kasıtlı olarak yüksek seviyede tutularak kısıtlanabilir. Rothschild’lar, Rockefeller’lar ve diğer hanedanlar petrol, kereste ve diğer değerli ticari mallan üreten devasa, çokuluslu şirketlere sahip oldukları için, Dünya Koruma Bankası aracılığıyla tüm toprakları ele geçirme projesi, İlluminati için gelecekte trilyonlarca dolarlık kâr anlamına geliyor. 18

Medya Dalkavukları

Tüm medyanın neden bu kadar ateşli anti-Amerikan, pro-Marxist ve vatan haini olduğunu öğrenmek ister misiniz? Aydınlatıcı bir açıklama için, İlluminati’nin önde gelen gruplarının üye listelerinden başka bir şeye bakmanıza gerek yok. Newsweek’in genel yayın yönetmeni ve başkanı Richard Smith, US News & World Report, Time, Vanity Fair, Atlantic Monthly, The New Yorker gibi çok satan dergiler de CFR bünyesindedirler.

18- The Project ,1988 yaz.. Colorado’lu vatansever Hıristiyan George Hunt, 1988 yılında düzenlenen Dünya Vahşeti Kongresine katılmıştı. Dünya Koruma Bankasının hangi bağlantılar aracılığıyla kurulduğunu anlatmıştı.

CFR, yayıncılığın bu muhafazakar kanadının denetimini garantiye almak için American Spectator, Forbes, Financial World ve Readers Digest gibi dergilerin başkanlarına da sahip çıkıyor. National Review’ın adı kötüye çıkmış yayımcısı William F. Buckley, CIA ajanı olarak iç Çember’e hizmet etmiş sahte bir muhafazakardır. Buckley ayrıca şu anda da bir CFR üyesi.
Gazetecilik alanında da aktif olduklarını görünce gözlerimiz yerinden fırlayabilir. New York Times, Minneapolis Star-Tribune, Wall Street Journal ve Washington Post yayımcılarının tümü CFR üyesi. Gazete yayınlayan bu devlerin birçoğu aynı zamanda, Trilateral Komisyon ve Bilderberg’in de üyesidir.

www.illumunati.org
ABC-TV’den Barbara Walters, Dış ilişkiler Konseyi’nin 1990′daki bir yemeğinde bir ortakla beraber.

Televizyon dünyasından da en seçkin kanalların, îlluminati organizasyonlarının sadık üyeleri olmalarına belki de şaşırmamak lazım. CBS, NBC, ABC, CNN ve PBS haber sunucuları bile CFR, Trilateral Komisyon ve kötü şöhretli diğer grupların “sembolik üyeleri” olarak bilinirler. Prime Tıme’dan Diane Sawyer ve 20/20′nin sunucusu Barbara Walters CFR üyesidir. Akşam haberleri sunucusu Dan Rather (CBS), Tom Brokaw (NBC), ve Peter Jennings (ABC), 60 Minutes’den Ed Bradley ve ABC News’den John Scali de CFR mensubudur. Biz de televizyonlarımızın neden bu kadar sosyalist, göstermelik ve Amerikan olmayan çöplükle dolduğunu merak eder dururuz!


Banka, sanayi, eğitim ve medya sektörlerinin seçkinleri neden bu kadar büyük bir hevesle şeytanın temsilcileriyle işbirliği yapıyorlar? Demokrasiyi çökertmeye ve Amerikan egemenliğine zarar vermeye neden bu denli hazırlar? Cevabın yalnızca açgözlülük olabileceğine inanıyorum.
Açgözlü adamlar hiçbir zaman doymazlar: bir söz vardır: “Para aşkı, tüm kötülüklerin kaynağıdır.” İlluminati’nin on “bilge adamı”, inanılmaz derecede zenginler. Gezegenimizin devasa sanayilerine ve mali kuruluşlarına sahipler. Ayrıca kesin rakamı bilinmeyen milyonlarca dönümlük bereketli toprakları ve doğal kaynaklan ellerinde bulunduruyorlar. Ama yine de daha fazlasını, hep fazlasını isterler.

Texe Marrs - İlluminati

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder