29 Ağustos 2012 Çarşamba

Yahudi Bankerler ve İlluminati II

Rothschild diğer bankerlere sunduğu o belge 1901 yılında Rus Profesör S. Nilus'un eline geçti ve bu Rus Profesör bunu Yahudi Tehlikesi başlığı altında yayınladı. Nilus bu belgenin içeriğine dokunmadan yayınladı diye biliyorum. Fakat belgeye bazı ilaveler yapılmıştı. Örneğin, fesatçıların Darvinizm, Marxism ve hatta Nietzcheizm'i nasıl kullanacaklarını anlatıyordu. Burada anlatılması gereken en büyük husus da, 1901'de elen geçen belgede Siyonizmin de kendi amaçları için kullanılacağının açıklamasıdır!?
Hatırlanmalıdır ki, Siyonizm 1897 yılında organize olmaya başlamıştı.

Kanadalı askeri istihbarat uzmanı William G.Carr'ın ''Pawns in The Game'' kitabının 'İlluminizm'in Fransız İhtilali Üzerindeki Etkileri' bölümüne bakarsanız Bavyera Hükümetinin eline geçen İlluminati belgelerinde Rotschildler'i Frankfurt'taki İlluminati'ye, onu da Fransız Masonluğuna ''Büyük Doğu'' bağlayan olaylar, kronolojik bir sıraya göre anlatılmıştı.


Yine bu belgelerden anlaşıldığına göre, tefeciler, bankerler, yüksek rahipler ve direktörlerden oluşan bir grup insan, şeytani çıkarlarına hizmet edecek çok gizli bir örgüt koymuş ve buna da ''İlluminati'' demişlerdi. İlluminati kelimesi Lucifer'dan (iblis, şeytan) türemiştir. Lucifer, ışığı getiren anlamındadır. İlluminati, ''Lucifer Başrahipleri''nin kabalistik ayinler sırasında cinlerden aldıkları ilham ve bilgileri hayata geçiren şeytani bir örgüttü. Hz. İsa bunları ''Şeytanın Sinagogu'' diye nitelendirmekte oldukça haklıydı.


İlluminati ''Yüksek Konseyi'' 13 kişiden oluşmuştur. Bunlar '33'ler Konseyi'ni yönetiyorlardı. İlluminati'nin şefleri, dinsel doktinler, ayinler ve seremoniler konusunda her boku bildiklerine inanıyorlardı.


''İlluminati ''Yüksek Konseyi'' 13 kişiden oluşmuştur'' diyoruz da neden 13? Son yemekteki 12+1 üzerine kurulan Hıristiyan geleneğinde 13, çoğunlukla cehenneme ait mertebelenmenin sayısı olarak zikredilir; aynı şekilde cadılar da sık sık 13'lü gruplar halinde ortaya çıkarlar. Ayrıca tahmin edebileceğiniz üzere 13, cadılık ve karabüyü ile de irtibatlıdır.


13 sayısını her yerde görebiliriz, hatta Kadim Maya kültüründe 13 Yahudi geleneğinde de kutsal ve uğurlu bir sayıdır. Hamursuz Bayramı olayı da bu sayının önemini önemini vurgular.

Onlar için 'Yüksek Konsey'in 13 kişi olması, onlara esas görevlerinin Hz. İsa ve oniki havarisi tarafından kurulan dini yani Hıristiyanlığı yok etmek olduğunu hatırlatıryordu.  İlluminati'ye inisiye edilen herkes bu konseyin başkanına itaat edeceğine dair yemin ediyordu. Onlara göre 33'ler Konseyi'nin başkanı yeryüzünde yaşayan bir Tanrı gibiydi. Bu konsey sayesinde İlluminizm oldukça yayılmıştır. 

9 Ağustos 2012 Perşembe

Yahudi Bankerler ve İlluminati

Şimdi bakın bu İlluminati'nin her şeyde parmağı olduğu gibi Fransız İhtilalinde de var. Fransız İhtilalinin finansörleri kimdi sizce? Tabi ki de uluslararası Yahudi  bankerleri. Bu Yahudi bankerler İngiliz Devrimini de planlamış ve finanse etmiştir. Bu adamlar tarihte hep savaşların arkasındaki itici güç olmuştur.

Yahudi ansiklopedisine göre kırmızı anlamına gelen 'Adom'un modern  Yahudilik için önemi büyüktür. Amschei Moses Bauer adlı aşkenaz Yahudisi bir kuyumcu 1750 yılında Frankfurt'da bir Yahudi caddesinde dükkan açıyor. Bu dayı dükkanının kapısının üstüne işinin bir sembolü olarak kırmızı bir şilt asmıştı. Çoook gariptir ki bu sembol daha sonra devrimci doğu Avrupa Yahudileri'nin 'kırmızı bayrağına' dönüşecektir.


Bir düşünelim. Roth=Kırmızı, Schild-Şilt.  Rothschild?


Bizim bu Amschei Moses Bauer'in nur topu gibi bir çocuğu oluyor ve ona Amschei Mayer Bauer adını veriyor. Küçük Bauer daha 11 yaşında iken babası ölüyor. Fakat bu küçük Mayer daha küçük yaşta olmasına rağmen, tefecilik işinin bütün sırlarını ve inceliklerini kapıyor. Binevi işin orospusu oluyor. Aslında babası onun dindar bir Haham olarak yetişmesini izliyordu, ama ömrü vefa etmemişti.


Babasının ölümünden bir süre sonra A. Mayer Bauer, Oppenheimer Bank'da memur olarak işe başlıyor. Bankacılık işinde yeteneğini kanıtlayan Bauer , bankanın küçük ortaklarından biri oluyor. Daha sonra Frankfurt'da babasının kurduğu işe geri döner. Döndüğünde kapının üstündeki kırmızı şilt hala yerindeydi. Bauer kırmızının gizli anlamını çok iyi biliyordu. Bu nedenle yeni bir aile ismi almaya karar verdi. Böylece Almanca 'kırmızı şilt' anlamına gelen Rothschild adı ortaya çıktı.


Kırmızının gizli anlamını kısaca anlatayım da aklınızda soru işareti kalmasın. Tevratta ilk insanın yaratıldığı toprağın 'kırmızı' olduğuna inanılmaktadır. Ayrıca ''adamu'' sözcüğü İbrani'ce ''kan anlamına gelmektedir. Yani Kırmızı adam anlamına denk gelir.


A. Mayer Bauer 1812 yılında öldü. Beş tane çocuk yapmıştır. Beşi de finans uzmanı olarak yetiştirilmiştir. Oğullarından Nathan en yeteneklisiydi. Nathan 21 yaşındayken İngiltere Bankasını kontrolü altına almak için İngiltere'ye gitti. Bu kontrol babasının ve kardeşlerinin planlarının bir parçasıydı. Avrupa'da ilk defa ''Uluslararası Bankacılık Tekeli'' kurulmuş oldu.


Uluslararası bankerler tarafından finanse edilen Lenin'in kullandığı ilk kızıl bayrakta, orak-çekiç sembolünün dışında beş köşeli değil, altı köşeli davut yıldızı bulunuyordu.. (Bu, daha sonra derhal beş köşeli yıldıza dönüştürülmüştür.)

1773'te Mayer Rothschild, oniki zengin Yahudi bankeri Frankfurt'taki evine davet etti.

Bunlar, 'Dünya Devrimci Hareketi'ni finanse ve kontrol etmek için bir 'kaynak havuzu' oluşturdular.

Rothschild, diğer bankerlere dikkatlice hazırlanmış bir eylem planı sundu. Bu plan dünya zenginliklerini, doğal kaynaklarını ve insan gücünü kontrol etmeye dayanıyordu.(1773'deki bu toplantıya katılan abiler dünya servetinin büyük bir kısmını ellerinde bulunan bankerlerdi. Bugün de hala öyledir.)

25 maddelik bu planın 20'nci maddesinde son hedeflerinin ''DÜNYA HÜKÜMETİ''ni kurmak olduğu belirtiliyordu. 23'ncü maddede ise 'Yeni Dünya Düzeni'nin nasıl kurulacağı anlatılıyor ve ''Tek Dünya Hükümeti'' üyerinden birinin ''diktatör'' olacağı anlatılıyordu. Bu bir 'İLLUMİNATİ' planıydı..

Devamı gelecek.

5 Ağustos 2012 Pazar

Kuru Kafalar ve Kemiler Örgütü, Baphomet ve İlluminati

Skulls and Bones (Kurukafa ve Kemikler) derneği üyeleri ABD’nin CIA ve FBI ile devlet yönetiminin tüm üst kademelerinde yer alırlar. Derneğin başlangıcı Yale Üniversitesinin George Washington’dan bu yana istihbarat işlerine yönetici vermesiyle başlamıştır. İlluminati’nin işbirliği ile kurulmuştur. 19. yy. ın başında Hegel Illuminati Tarikatına katıldı. Hegel milli ve küresel olayları etkileyerek, tez ve antitezi çarpıştırarak yeni dünya düzenini oluşturacak senteze varmak istiyordu. Amerika’da, Yale Üniversitesinde odaklanan “Kuru Kafa ve Kemikler” cemiyeti bu düşüncenin mirasçısı olmuştur. Bu konuyu biraz açalım, olayı nedir bu Yale Üniversitesinin?
Bakalım vikipedi ne diyor?

Yale Üniversitesi ABD'nin Connecticut eyaletinin New Haven kentinde bulunan özel bir üniversitedir. ABD'nin en eski üniversiteleri arasına girer ve oldukça prestijli bir üniversitedir. Son 33 yılda ABD başkanı olan altı kişiden dördü Yale mezunudur. Yale Üniversitesi'nin mottosu olan Lux et veritas ın anlamı ışık ve gerçektir?? Ayrıca kafatası ve kemikleri tarikatı bölümü vardır?? Bu bölümden eski ABD başkanlarından George W. Bush mezun olmuştur??(Latince: Lux et Veritas (Nur ve Hakikât)


http://tr.wikipedia.org/wiki/Yale_%C3%9Cniversitesi


Lux et Veritas = Işık ve gerçek

İlluminati = Aydınlanmışlar( herşey açık lan işte açıklattırmayın amınakoyim)

''Son 33 yılda ABD başkanı olan altı kişiden dördü Yale mezunudur.'' ABD başkanlarının hepsinin İlluminati ile bir bağının olduğunu  biliyoruz. ''
Bu bölümden eski ABD başkanlarından George W. Bush mezun olmuştur.'' George W. Bush İlluminati'nin sürekli çuvallayan bir kuklasıdır.


Öncelikle satanizmle ilgili önemli bilgiler vermem gerekecek. Neden satanizmle ilgili bilgiler vereceğim? Çünkü bu satanist bir örgüt. Sadece Skulls and Bones değil, İlluminati'nin ana teması satanizm diyebiliriz. Bu adamlar sembolizme, şekilciliğe çok önem verir. Satanik işaretleri, sembolleri vardır ve bunları kukla olarak kullandıkları MTV yıldızları aracılığıyla gözüme gözümüze sokarlar.

Peki bunu neden mi yaparlar?
Onlara göre dünyaya tek gözlü deccal'in gelmesi için dünyada satanik bir ortam olması gerekir. Bu satanik ortamı da yavaş yavaş hazırlamaya çalışıyorlar. Artık televizyonda gördüğümüz satanist klipler çoğu insana normal bir şeymiş gibi geliyor, hatta izlemekle kalmayıp fanı oluyor bu kadar insan. Neyse diyeceğim şudur, bu piçler sembollere, şekillere aşırı önem verir ve bunları kullanabilecekleri her yerde kullanırlar. Özellikle de Baphomet'i kullanırlar.

Babhomet nedir?



Baphomet okültizm tarihinde keçi başlı bir rakamdır.  Batı okültizmin tarihi boyunca gizemli Baphomet adını sık sık duyurur.  Adının karşılığı tam olarak bilinmemektedir. Baphomet için ''gizli bir ritüel bir parçası'' tanımı ilk olarak Tapınak Şövalyeleri döneminde ortaya çıktı. Tapınak Şövalyeleri Baphomet'in putuna tapmaktadır. Bu put gizli dernekler ve okült çevreler aracılığıyla, adını bin yılı aşkın bir süredir duyurmuştur. Tapınakçılar, Baphomet adını verdikleri bu put aracılığıyla şeytana tapmakla suçlanmışlardır. Bu da Şövalyelerin'in halkın gözünde değerini yok etmiştir. 
Baphomet, yönlendirilmiş irade gücünü temsil eden ve "fallus" ibadetine dayanan agnostik ayinlerin bir sembolüydü. Keçi sakallı ve keçi ayaklı, cinsiyeti belli olmayan bu put, eski çağların boynuzlu tanrısı Mendes keçisi ile bağıntılıydı. Bu yaratık şeytanı temsil eder. Bu yüzden de İlluminati için büyük bir değeri vardır. Çoğu MTV klibinde keçi kafasını temsil eden şeytani pentagram yıldızını kullanırlar.

Hacı şimdi Anton Szandor LaVey diye bir adam 1969'da Şeytani bir incil(The Satanic Bible) yazıyor. Şeytani İncil'de satanist öğretiler, ritüeller bulunmaktadır. San francisco'da 1969'da kara papa lavey tarafından Şeytan kilisesi kurulmuştur . Bu Şeytan kilisesi, Şeytani İncil'de ifade edilen Satanizmi uygulayan dini organizasyondur. 
Koç ve keçi başı bugün Satanizmde, okültizmde ve büyücülük çevrelerinde kullanılmaktadır. Şeytan Kilisesi kendi ana web sayfasında Baphomet'i temsil eden keçi başı kullanır. 


Baphomet ile ilgili başka bazı iddialar da vardır. Bunlar;


 Vaftizci Yahya’nın kafatası olduğu,


Nicodemus’un yaptığı, HZ. İsa’nın çarmıhta acı çekişini gösteren bir heykele ait yüz olduğu,


Temliyerler’in Mandylion kefeninden kopyalamak suretiyle bir İsa yüzü yaptıkları ve o putun bu   kefenden kopyalanan yüz olduğudur.


Diğer bir yaklaşım ise bunun bir cin yüzü olduğu şeklindedir.  Bu cin, Süleyman mabedi yapımı sırasında

Süleyman’a yardım ettiği söylenen koruyucu Asmodeus adlı cindi.


Bu konuda ortaya atılan diğer bir yaklaşım ise put yüzünün, tapınağın ilk kurucu önderi Hugues de Payens’e ait olduğu şeklindeydi.



Baphomet
  İlluminati Baphomet'e ibadet etmektedir ve müzik endüstrisini yönettikleri için Baphomet'de bulunan satanik sembolleri yönettikleri sanatçıların kliplerinde, albüm kapaklarında ve konserlerinde bol miktarda kullanmaktadırlar. Günümüzde gençleri satanist rock gruplarında toplayıp onlara şeytanı sevdirmek çok kolay bir hale geldi ve artık bir kılıfa da gerek yok, artık şeytan denildiği zaman gençlerde bir geri çekilme görünmüyor. Bu çok acınası.
                               
Ozzy Osbourne
Britney Spears

(Kitabın ön yüzündeki şeytani pentagram yıldızını görün artık amına koyim)



Sadece pentagram yıldızı değil, bir çok sembol, numara, şarkı sözü,işaret bu işin içinde. 666 sayısını kullanmalarını açıklayalım biraz. Neden 666? Çoğu kaynakta 666 Şeytan'nın sayısı olarak bilinir, doğrudur da.
ROCK MÜZİK & 666



BRITNEY SPEARS
SixSixSix=666
(bunu da yaptırdınız ya )


                                SLIPKNOT

        Varil tambur üzerinde boyalı "666",
 dikkat edin.
Ayrıca, sol alt köşedeki ters pentegrama dikkat edin. 
Ters pentegram Şeytani İncil kapağındadır, Satanizmin evrensel simgesidir.






Slıpknot konserlerini izlerseniz, şeytani sözlerin, simgelerin, işaretlerin havalarda uçuştuğunu ve sik kafalı gençlerin bunları hayretle izleyip coştuğunu görebilirsiniz.





                           DANZIG
   
   Johnny Cash albümü "American Recordings"


Sol tarafta 6:66 yazısını, al tarafta da Satans Child (şeytanın çocuğu) yazısını görebiliriz.









Marilyn Manson


         
         Pantolundaki 666 yazısı
Manson diyor ki:
"Umarım, ben Hıristiyanlığın sonunu getiren insan olarak hatırlanırım" dedi. (Spin, Ağustos 1996, s. 34)
WHITE ZOMBIE 
''666'' çok net.



METALLİCA
PARADOXX














Gördüğünüz gibi metal gruplarının çoğu bu boka bulanmış. Daha sayamayacağım kadar şarkıcı var bu işin içinde.  Her gün kendilerini daha çok belli ediyorlar.

Bize düşen bunlara prim vermemek.


4 Ağustos 2012 Cumartesi

Bilderberg

Öncelikle uzun yayınlarımı paylaşmadan önce bilmenizi istediğim bazı konular var. Bunlardan birisi de Bilderberg örgütü. Bu bilderberg konusunu uzatıp da beyninizi sikmek istemediğim için özet geçtim. Buyurun, okuyun ama ileride döneceğiz bu konuya.

Bilderberg 1954 Mayısı’nda Hollanda’nın Osterbeek kentindeki Bilderberg Oteli’nde toplanan bir grup Mason tarafından kurulmuştur. Bu gizli grubun finansmanının önemli bir kısmı Amerika’daki Rockefeller Vakfı tarafından karşılanır. Diğer finansör ünlü banker Rothschild ailesidir. Rockefeller ve Rothschild ailelerinin isimlerini daha çok duyacağız, her bokun altından çıkabiliyorlar. Bilderberg çok uluslu bir hükümet gibidir.
Dünyanın yönetimi ve küreselleşme konusunda her yıl farklı ülkelerde toplantılar yapar. Kuruluşunda CIA’nın rolü olduğu bilinir. Bilderberg, CFR’nin daha gizli bir biçimde uluslararası boyuta yayılmış halidir. Üyeleri Batı Avrupa, Türkiye, Yunanistan, İskandinav ülkeleri, ABD ve Kanada'da büyük ölçüde vardır. 

Bilderberg toplantıları düzensiz aralıklarla yapılır, ancak 1954 yılından beri bir veya yılda iki kez yer almıştır. Türkiye’de son 50 yıldır başa geçen ünlü politikacıların çoğunluğu Bilderberg üyesidir, halen bu gizli Bilderberg üyeleri Türkiye’nin etkin yönetiminde rol almaktadırlar. Türkiyedeki toplantılar şu ana dek 18-20 Eylül 1959′da Yeşilköy-İstanbul’da yapılmıştır. 2001′deki toplantı ise İsveç’te gerçekleşmiştir. Bilderberg üyeleri Krallar, kraliçeler, prensler, Rektörler, Başbakanlar, Cumhurbaşkanları, Büyükelçiler, Devlet Sekreterleri, Wall Street yatırımcıları, uluslararası bankacılar gibi güçlü, söz sahibi kişilerdir.

Hedefi; Yeni Dünya Düzeni’ni ve ABD-İngiltere hâkimiyetini ve emperyalizmini tüm dünyaya yaymaktır. Her yıl yapılan gizli ortamdaki toplantıları; hem CIA, hem de o ülkenin istihbarat örgütü kontrol eder.

3 Ağustos 2012 Cuma

İlluminati Nedir?

İlluminati, Alman fıkıh profesörü Adam Weishaupt vesayeti altında Münich'te 1 Mayıs 1776 tarihinde oluşturulduğu iddia edilen gizli bir toplumun üyeleridir. O zamanlar tüm üyeleri Germen kökenli beyazlardır. Adam Weishaupt eternasyonalist sistemi benimsemiştir. Hükümetleri, monarşilerin ve dünyanın krallıklarını yıkmayı, milliyetçiliği yok etmeyi ve yeni bir dünya düzeni altında tek bir ulusu yönetmeyi, bütün dinleri ve inançları yok etmeyi planlamıştır. Adam Weishaupt enayi olmadığı için insanlara bu görüşü cehaletle, kilisenin dogmalarıyla ve baskıcılıkla mücadele etmek gibi kalıplarda pazarlamıştır. 

İlluminati adını ve üyelerini çok gizli tutan ölümcül bir örgüttür. Günümüzde her ülkeye yayılmıştır. İlluminati'ye girmek o kadar da kolay değildir. Özel bir eğitim, tören ve alt kültürden gelmek gerekir. ABD kurulmuş olan ilk masonik devlettir. ABD başkanlarının da çoğu ya İlluminatinin içindendir ya da bir bağı vardır. İlluminati'ye ihanet edenlerin cezası kayıtsız şartsız ölümdür. İlluminati'nin NATO ve Gladyo gibi yeraltı örgütleriyle de ilişkisi vardır. Bu ilişkileri ilerde bahsedeceğim.