29 Ağustos 2012 Çarşamba

Yahudi Bankerler ve İlluminati II

Rothschild diğer bankerlere sunduğu o belge 1901 yılında Rus Profesör S. Nilus'un eline geçti ve bu Rus Profesör bunu Yahudi Tehlikesi başlığı altında yayınladı. Nilus bu belgenin içeriğine dokunmadan yayınladı diye biliyorum. Fakat belgeye bazı ilaveler yapılmıştı. Örneğin, fesatçıların Darvinizm, Marxism ve hatta Nietzcheizm'i nasıl kullanacaklarını anlatıyordu. Burada anlatılması gereken en büyük husus da, 1901'de elen geçen belgede Siyonizmin de kendi amaçları için kullanılacağının açıklamasıdır!?
Hatırlanmalıdır ki, Siyonizm 1897 yılında organize olmaya başlamıştı.

Kanadalı askeri istihbarat uzmanı William G.Carr'ın ''Pawns in The Game'' kitabının 'İlluminizm'in Fransız İhtilali Üzerindeki Etkileri' bölümüne bakarsanız Bavyera Hükümetinin eline geçen İlluminati belgelerinde Rotschildler'i Frankfurt'taki İlluminati'ye, onu da Fransız Masonluğuna ''Büyük Doğu'' bağlayan olaylar, kronolojik bir sıraya göre anlatılmıştı.


Yine bu belgelerden anlaşıldığına göre, tefeciler, bankerler, yüksek rahipler ve direktörlerden oluşan bir grup insan, şeytani çıkarlarına hizmet edecek çok gizli bir örgüt koymuş ve buna da ''İlluminati'' demişlerdi. İlluminati kelimesi Lucifer'dan (iblis, şeytan) türemiştir. Lucifer, ışığı getiren anlamındadır. İlluminati, ''Lucifer Başrahipleri''nin kabalistik ayinler sırasında cinlerden aldıkları ilham ve bilgileri hayata geçiren şeytani bir örgüttü. Hz. İsa bunları ''Şeytanın Sinagogu'' diye nitelendirmekte oldukça haklıydı.


İlluminati ''Yüksek Konseyi'' 13 kişiden oluşmuştur. Bunlar '33'ler Konseyi'ni yönetiyorlardı. İlluminati'nin şefleri, dinsel doktinler, ayinler ve seremoniler konusunda her boku bildiklerine inanıyorlardı.


''İlluminati ''Yüksek Konseyi'' 13 kişiden oluşmuştur'' diyoruz da neden 13? Son yemekteki 12+1 üzerine kurulan Hıristiyan geleneğinde 13, çoğunlukla cehenneme ait mertebelenmenin sayısı olarak zikredilir; aynı şekilde cadılar da sık sık 13'lü gruplar halinde ortaya çıkarlar. Ayrıca tahmin edebileceğiniz üzere 13, cadılık ve karabüyü ile de irtibatlıdır.


13 sayısını her yerde görebiliriz, hatta Kadim Maya kültüründe 13 Yahudi geleneğinde de kutsal ve uğurlu bir sayıdır. Hamursuz Bayramı olayı da bu sayının önemini önemini vurgular.

Onlar için 'Yüksek Konsey'in 13 kişi olması, onlara esas görevlerinin Hz. İsa ve oniki havarisi tarafından kurulan dini yani Hıristiyanlığı yok etmek olduğunu hatırlatıryordu.  İlluminati'ye inisiye edilen herkes bu konseyin başkanına itaat edeceğine dair yemin ediyordu. Onlara göre 33'ler Konseyi'nin başkanı yeryüzünde yaşayan bir Tanrı gibiydi. Bu konsey sayesinde İlluminizm oldukça yayılmıştır. 

1 yorum: