5 Ağustos 2012 Pazar

Kuru Kafalar ve Kemiler Örgütü, Baphomet ve İlluminati

Skulls and Bones (Kurukafa ve Kemikler) derneği üyeleri ABD’nin CIA ve FBI ile devlet yönetiminin tüm üst kademelerinde yer alırlar. Derneğin başlangıcı Yale Üniversitesinin George Washington’dan bu yana istihbarat işlerine yönetici vermesiyle başlamıştır. İlluminati’nin işbirliği ile kurulmuştur. 19. yy. ın başında Hegel Illuminati Tarikatına katıldı. Hegel milli ve küresel olayları etkileyerek, tez ve antitezi çarpıştırarak yeni dünya düzenini oluşturacak senteze varmak istiyordu. Amerika’da, Yale Üniversitesinde odaklanan “Kuru Kafa ve Kemikler” cemiyeti bu düşüncenin mirasçısı olmuştur. Bu konuyu biraz açalım, olayı nedir bu Yale Üniversitesinin?
Bakalım vikipedi ne diyor?

Yale Üniversitesi ABD'nin Connecticut eyaletinin New Haven kentinde bulunan özel bir üniversitedir. ABD'nin en eski üniversiteleri arasına girer ve oldukça prestijli bir üniversitedir. Son 33 yılda ABD başkanı olan altı kişiden dördü Yale mezunudur. Yale Üniversitesi'nin mottosu olan Lux et veritas ın anlamı ışık ve gerçektir?? Ayrıca kafatası ve kemikleri tarikatı bölümü vardır?? Bu bölümden eski ABD başkanlarından George W. Bush mezun olmuştur??(Latince: Lux et Veritas (Nur ve Hakikât)


http://tr.wikipedia.org/wiki/Yale_%C3%9Cniversitesi


Lux et Veritas = Işık ve gerçek

İlluminati = Aydınlanmışlar( herşey açık lan işte açıklattırmayın amınakoyim)

''Son 33 yılda ABD başkanı olan altı kişiden dördü Yale mezunudur.'' ABD başkanlarının hepsinin İlluminati ile bir bağının olduğunu  biliyoruz. ''
Bu bölümden eski ABD başkanlarından George W. Bush mezun olmuştur.'' George W. Bush İlluminati'nin sürekli çuvallayan bir kuklasıdır.


Öncelikle satanizmle ilgili önemli bilgiler vermem gerekecek. Neden satanizmle ilgili bilgiler vereceğim? Çünkü bu satanist bir örgüt. Sadece Skulls and Bones değil, İlluminati'nin ana teması satanizm diyebiliriz. Bu adamlar sembolizme, şekilciliğe çok önem verir. Satanik işaretleri, sembolleri vardır ve bunları kukla olarak kullandıkları MTV yıldızları aracılığıyla gözüme gözümüze sokarlar.

Peki bunu neden mi yaparlar?
Onlara göre dünyaya tek gözlü deccal'in gelmesi için dünyada satanik bir ortam olması gerekir. Bu satanik ortamı da yavaş yavaş hazırlamaya çalışıyorlar. Artık televizyonda gördüğümüz satanist klipler çoğu insana normal bir şeymiş gibi geliyor, hatta izlemekle kalmayıp fanı oluyor bu kadar insan. Neyse diyeceğim şudur, bu piçler sembollere, şekillere aşırı önem verir ve bunları kullanabilecekleri her yerde kullanırlar. Özellikle de Baphomet'i kullanırlar.

Babhomet nedir?



Baphomet okültizm tarihinde keçi başlı bir rakamdır.  Batı okültizmin tarihi boyunca gizemli Baphomet adını sık sık duyurur.  Adının karşılığı tam olarak bilinmemektedir. Baphomet için ''gizli bir ritüel bir parçası'' tanımı ilk olarak Tapınak Şövalyeleri döneminde ortaya çıktı. Tapınak Şövalyeleri Baphomet'in putuna tapmaktadır. Bu put gizli dernekler ve okült çevreler aracılığıyla, adını bin yılı aşkın bir süredir duyurmuştur. Tapınakçılar, Baphomet adını verdikleri bu put aracılığıyla şeytana tapmakla suçlanmışlardır. Bu da Şövalyelerin'in halkın gözünde değerini yok etmiştir. 
Baphomet, yönlendirilmiş irade gücünü temsil eden ve "fallus" ibadetine dayanan agnostik ayinlerin bir sembolüydü. Keçi sakallı ve keçi ayaklı, cinsiyeti belli olmayan bu put, eski çağların boynuzlu tanrısı Mendes keçisi ile bağıntılıydı. Bu yaratık şeytanı temsil eder. Bu yüzden de İlluminati için büyük bir değeri vardır. Çoğu MTV klibinde keçi kafasını temsil eden şeytani pentagram yıldızını kullanırlar.

Hacı şimdi Anton Szandor LaVey diye bir adam 1969'da Şeytani bir incil(The Satanic Bible) yazıyor. Şeytani İncil'de satanist öğretiler, ritüeller bulunmaktadır. San francisco'da 1969'da kara papa lavey tarafından Şeytan kilisesi kurulmuştur . Bu Şeytan kilisesi, Şeytani İncil'de ifade edilen Satanizmi uygulayan dini organizasyondur. 
Koç ve keçi başı bugün Satanizmde, okültizmde ve büyücülük çevrelerinde kullanılmaktadır. Şeytan Kilisesi kendi ana web sayfasında Baphomet'i temsil eden keçi başı kullanır. 


Baphomet ile ilgili başka bazı iddialar da vardır. Bunlar;


 Vaftizci Yahya’nın kafatası olduğu,


Nicodemus’un yaptığı, HZ. İsa’nın çarmıhta acı çekişini gösteren bir heykele ait yüz olduğu,


Temliyerler’in Mandylion kefeninden kopyalamak suretiyle bir İsa yüzü yaptıkları ve o putun bu   kefenden kopyalanan yüz olduğudur.


Diğer bir yaklaşım ise bunun bir cin yüzü olduğu şeklindedir.  Bu cin, Süleyman mabedi yapımı sırasında

Süleyman’a yardım ettiği söylenen koruyucu Asmodeus adlı cindi.


Bu konuda ortaya atılan diğer bir yaklaşım ise put yüzünün, tapınağın ilk kurucu önderi Hugues de Payens’e ait olduğu şeklindeydi.



Baphomet
  İlluminati Baphomet'e ibadet etmektedir ve müzik endüstrisini yönettikleri için Baphomet'de bulunan satanik sembolleri yönettikleri sanatçıların kliplerinde, albüm kapaklarında ve konserlerinde bol miktarda kullanmaktadırlar. Günümüzde gençleri satanist rock gruplarında toplayıp onlara şeytanı sevdirmek çok kolay bir hale geldi ve artık bir kılıfa da gerek yok, artık şeytan denildiği zaman gençlerde bir geri çekilme görünmüyor. Bu çok acınası.
                               
Ozzy Osbourne
Britney Spears

(Kitabın ön yüzündeki şeytani pentagram yıldızını görün artık amına koyim)



Sadece pentagram yıldızı değil, bir çok sembol, numara, şarkı sözü,işaret bu işin içinde. 666 sayısını kullanmalarını açıklayalım biraz. Neden 666? Çoğu kaynakta 666 Şeytan'nın sayısı olarak bilinir, doğrudur da.
ROCK MÜZİK & 666



BRITNEY SPEARS
SixSixSix=666
(bunu da yaptırdınız ya )


                                SLIPKNOT

        Varil tambur üzerinde boyalı "666",
 dikkat edin.
Ayrıca, sol alt köşedeki ters pentegrama dikkat edin. 
Ters pentegram Şeytani İncil kapağındadır, Satanizmin evrensel simgesidir.






Slıpknot konserlerini izlerseniz, şeytani sözlerin, simgelerin, işaretlerin havalarda uçuştuğunu ve sik kafalı gençlerin bunları hayretle izleyip coştuğunu görebilirsiniz.





                           DANZIG
   
   Johnny Cash albümü "American Recordings"


Sol tarafta 6:66 yazısını, al tarafta da Satans Child (şeytanın çocuğu) yazısını görebiliriz.









Marilyn Manson


         
         Pantolundaki 666 yazısı
Manson diyor ki:
"Umarım, ben Hıristiyanlığın sonunu getiren insan olarak hatırlanırım" dedi. (Spin, Ağustos 1996, s. 34)
WHITE ZOMBIE 
''666'' çok net.



METALLİCA
PARADOXX














Gördüğünüz gibi metal gruplarının çoğu bu boka bulanmış. Daha sayamayacağım kadar şarkıcı var bu işin içinde.  Her gün kendilerini daha çok belli ediyorlar.

Bize düşen bunlara prim vermemek.


4 yorum:

  1. sarkılar konusunda bır rıvayette deccalın sarkı ve eglenceyle gelecegıde soylenıyor boyle dusununce daha da acıklayıcı dıye bılırız

    YanıtlaSil
  2. Güzel yazı tuttum seni piç diğer yazılarını bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  3. Yazılarını beyendim okanyus tam gaz devam...

    YanıtlaSil
  4. bu yayın cidden iyi lan

    YanıtlaSil