9 Ağustos 2012 Perşembe

Yahudi Bankerler ve İlluminati

Şimdi bakın bu İlluminati'nin her şeyde parmağı olduğu gibi Fransız İhtilalinde de var. Fransız İhtilalinin finansörleri kimdi sizce? Tabi ki de uluslararası Yahudi  bankerleri. Bu Yahudi bankerler İngiliz Devrimini de planlamış ve finanse etmiştir. Bu adamlar tarihte hep savaşların arkasındaki itici güç olmuştur.

Yahudi ansiklopedisine göre kırmızı anlamına gelen 'Adom'un modern  Yahudilik için önemi büyüktür. Amschei Moses Bauer adlı aşkenaz Yahudisi bir kuyumcu 1750 yılında Frankfurt'da bir Yahudi caddesinde dükkan açıyor. Bu dayı dükkanının kapısının üstüne işinin bir sembolü olarak kırmızı bir şilt asmıştı. Çoook gariptir ki bu sembol daha sonra devrimci doğu Avrupa Yahudileri'nin 'kırmızı bayrağına' dönüşecektir.


Bir düşünelim. Roth=Kırmızı, Schild-Şilt.  Rothschild?


Bizim bu Amschei Moses Bauer'in nur topu gibi bir çocuğu oluyor ve ona Amschei Mayer Bauer adını veriyor. Küçük Bauer daha 11 yaşında iken babası ölüyor. Fakat bu küçük Mayer daha küçük yaşta olmasına rağmen, tefecilik işinin bütün sırlarını ve inceliklerini kapıyor. Binevi işin orospusu oluyor. Aslında babası onun dindar bir Haham olarak yetişmesini izliyordu, ama ömrü vefa etmemişti.


Babasının ölümünden bir süre sonra A. Mayer Bauer, Oppenheimer Bank'da memur olarak işe başlıyor. Bankacılık işinde yeteneğini kanıtlayan Bauer , bankanın küçük ortaklarından biri oluyor. Daha sonra Frankfurt'da babasının kurduğu işe geri döner. Döndüğünde kapının üstündeki kırmızı şilt hala yerindeydi. Bauer kırmızının gizli anlamını çok iyi biliyordu. Bu nedenle yeni bir aile ismi almaya karar verdi. Böylece Almanca 'kırmızı şilt' anlamına gelen Rothschild adı ortaya çıktı.


Kırmızının gizli anlamını kısaca anlatayım da aklınızda soru işareti kalmasın. Tevratta ilk insanın yaratıldığı toprağın 'kırmızı' olduğuna inanılmaktadır. Ayrıca ''adamu'' sözcüğü İbrani'ce ''kan anlamına gelmektedir. Yani Kırmızı adam anlamına denk gelir.


A. Mayer Bauer 1812 yılında öldü. Beş tane çocuk yapmıştır. Beşi de finans uzmanı olarak yetiştirilmiştir. Oğullarından Nathan en yeteneklisiydi. Nathan 21 yaşındayken İngiltere Bankasını kontrolü altına almak için İngiltere'ye gitti. Bu kontrol babasının ve kardeşlerinin planlarının bir parçasıydı. Avrupa'da ilk defa ''Uluslararası Bankacılık Tekeli'' kurulmuş oldu.


Uluslararası bankerler tarafından finanse edilen Lenin'in kullandığı ilk kızıl bayrakta, orak-çekiç sembolünün dışında beş köşeli değil, altı köşeli davut yıldızı bulunuyordu.. (Bu, daha sonra derhal beş köşeli yıldıza dönüştürülmüştür.)

1773'te Mayer Rothschild, oniki zengin Yahudi bankeri Frankfurt'taki evine davet etti.

Bunlar, 'Dünya Devrimci Hareketi'ni finanse ve kontrol etmek için bir 'kaynak havuzu' oluşturdular.

Rothschild, diğer bankerlere dikkatlice hazırlanmış bir eylem planı sundu. Bu plan dünya zenginliklerini, doğal kaynaklarını ve insan gücünü kontrol etmeye dayanıyordu.(1773'deki bu toplantıya katılan abiler dünya servetinin büyük bir kısmını ellerinde bulunan bankerlerdi. Bugün de hala öyledir.)

25 maddelik bu planın 20'nci maddesinde son hedeflerinin ''DÜNYA HÜKÜMETİ''ni kurmak olduğu belirtiliyordu. 23'ncü maddede ise 'Yeni Dünya Düzeni'nin nasıl kurulacağı anlatılıyor ve ''Tek Dünya Hükümeti'' üyerinden birinin ''diktatör'' olacağı anlatılıyordu. Bu bir 'İLLUMİNATİ' planıydı..

Devamı gelecek.

2 yorum: