4 Ağustos 2012 Cumartesi

Bilderberg

Öncelikle uzun yayınlarımı paylaşmadan önce bilmenizi istediğim bazı konular var. Bunlardan birisi de Bilderberg örgütü. Bu bilderberg konusunu uzatıp da beyninizi sikmek istemediğim için özet geçtim. Buyurun, okuyun ama ileride döneceğiz bu konuya.

Bilderberg 1954 Mayısı’nda Hollanda’nın Osterbeek kentindeki Bilderberg Oteli’nde toplanan bir grup Mason tarafından kurulmuştur. Bu gizli grubun finansmanının önemli bir kısmı Amerika’daki Rockefeller Vakfı tarafından karşılanır. Diğer finansör ünlü banker Rothschild ailesidir. Rockefeller ve Rothschild ailelerinin isimlerini daha çok duyacağız, her bokun altından çıkabiliyorlar. Bilderberg çok uluslu bir hükümet gibidir.
Dünyanın yönetimi ve küreselleşme konusunda her yıl farklı ülkelerde toplantılar yapar. Kuruluşunda CIA’nın rolü olduğu bilinir. Bilderberg, CFR’nin daha gizli bir biçimde uluslararası boyuta yayılmış halidir. Üyeleri Batı Avrupa, Türkiye, Yunanistan, İskandinav ülkeleri, ABD ve Kanada'da büyük ölçüde vardır. 

Bilderberg toplantıları düzensiz aralıklarla yapılır, ancak 1954 yılından beri bir veya yılda iki kez yer almıştır. Türkiye’de son 50 yıldır başa geçen ünlü politikacıların çoğunluğu Bilderberg üyesidir, halen bu gizli Bilderberg üyeleri Türkiye’nin etkin yönetiminde rol almaktadırlar. Türkiyedeki toplantılar şu ana dek 18-20 Eylül 1959′da Yeşilköy-İstanbul’da yapılmıştır. 2001′deki toplantı ise İsveç’te gerçekleşmiştir. Bilderberg üyeleri Krallar, kraliçeler, prensler, Rektörler, Başbakanlar, Cumhurbaşkanları, Büyükelçiler, Devlet Sekreterleri, Wall Street yatırımcıları, uluslararası bankacılar gibi güçlü, söz sahibi kişilerdir.

Hedefi; Yeni Dünya Düzeni’ni ve ABD-İngiltere hâkimiyetini ve emperyalizmini tüm dünyaya yaymaktır. Her yıl yapılan gizli ortamdaki toplantıları; hem CIA, hem de o ülkenin istihbarat örgütü kontrol eder.

1 yorum:

  1. Rockefeller bi bokun altından çıkmasa olmaz zaten amına koyim.

    YanıtlaSil